akerturk.com

Marcus Oscarssons Fru: Marcus Oscarsson Om Alla Hjärtans Dag – Nu Hyllas Han Av Sina Följare

Thu, 19 Aug 2021 03:45:00 +0000

Marcus Oscarsson berör. För bara några dagar sedan firade vi Alla hjärtans i dag i Sverige. Då tog den folkkäre TV4-profilen tillfället i akt att säga några väl valda ord till sina följare på Instagram. Den politiska kommentatorn och tv-profilen Marcus Oscarsson är i dag en av Sveriges mest hyllade tv-personligheter. I TV4:s Nyhetsmorgon bjuder han på kvicka och väl genomtänkta analyser. Och i samband med Alla hjärtans dag förra veckan passade han på att bjuda sina följare på fler kloka ord. – Ikväll (reds anm; Alla Hjärtans dag) är det många som kommer hem till sin käraste, sin make eller maka, sambo, pojkvän eller flickvän eller dejt. Det är rosor, choklad, goda middagar, vin, champagne eller alkoholfritt. Rosenrött, kärlek och glitter. Livet leker. Alla Hjärtans dag den 14 februari kan vara alldeles underbar!, skriver han på Instagram. Marcus Oscarsson fortsätter: – Men det finns även de som känner ensamhet. Som förlorat sin käresta, sin livspartner, sitt allt, sin kära hund eller katt och som känner sig ensam.

Marcus oscarssons fru menu

marcus oscarssons fru 2

En nyhet som bland annat SVT berättade om. Marcus Oscarsson: "Jag tycker det är en familjesak" Paret har genom åren bland annat setts till i många sammanhang, bland annat när de tillsammans gästade tv-programmet "Skavlan" 2018 och i samband med riksmötets högtidliga öppnade, samt olika kungliga tillställningar. STOCKHOLM 20180925 Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson (SD) och hustrun Louise Erixon anländer till gudstjänsten i Storkyrkan inför riksmötets öppnande. Foto: Janerik Henriksson / TT – En nyhet kom i går, det var att Jimmie Åkesson och hans fru Louise Erixon separerar, de bekräftade det. De har ju varit ett "power couple" inom Sverigedemokraterana, hon är kommunalråd i Sölvesborg och han är partiledare. Kommer det här påverka någonting politiskt tror du? frågade Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon. Men Oscarsson ville då inte svara i direktsändningen. – Jag ser att kvällspressen med flera spekulerar väldigt mycket kring det här. Jag tycker att det är en familjesak, som ska hållas inom familjen.

Marcus oscarssons fru o

marcus oscarssons fru en

Politiska proffskommentatorn Marcus Oscarsson, 41, drog förra året in över 4 miljoner kronor – men han håller hårt i slantarna. Att gratislyssna på en Håkan Hellström-konsert och cykla i Stockholms innerstad är två spartrick från TV4-stjärnan. – Jag är en ganska enkel person. Jag är från Småland, har han tidigare berättat för magasinet Café. Den färgstarke politiska kommentatorn och TV4-stjärnan Marcus Oscarsson, 41, surfar på en ekonomisk framgångsvåg. Efter det bistra räkenskapsåret 2016, då hans bolag, Pennsylvania Avenue AB, redovisade drygt en halv miljon kronor i förlust, har skeppet vänt och har vind i seglen. Marcus Oscarsson fick träffa sin imitatör, komikern Robert Gustafsson, i TV4:s morgonstudio. Foto: TV4 LÄS MER: Står fast vid utspelet – trots hårda kritiken Miljonregn över Marcus Oscarsson – som dissar Stureplan Förra året omsatte hans bolag Pennsylvania Avenue AB 4, 3 miljoner kronor netto. Samtidigt gav bolaget sin enda anställde, Marcus Oscarsson, en frikostig lön på 2 179 000 kronor, vilket motsvarar en månadslön på 181 629 kronor.

Marcus oscarssons fru 3

Marcus Oscarsson, 44, föddes den 21 mars år 1976. Han är utbildad till både journalist och statsvetare och har verkat som opolitisk tjänsteman vid Regeringskanslitet. Men de flesta tv-tittarna känner igen honom från TV4, som kanalens politiska expertkommentator. Populär är ett ord som beskriver honom väl. Men hur ser privatlivet ut? Och framförallt, hur lever kärleken för honom? FOTO: Maja Suslin/TT Spekulationerna om hemliga flickvännen Marcus har över 200 tusen människor som följer hans Instagram-konto. Följarna får hänga med i Marcus vardag och även bli upplysta om olika politiska sammanhang som äger rum. Tack! Vi har skickat ett mejl till din epostadress. Öppna mejlet och bekräfta din epostadress så får du nyhetsbrevet inom kort. Något han däremot inte gör på sin Instagram är att dela med sig av sitt privatliv. Ibland kan han skriva några ord om kärlek, men då samtidigt poängtera att det finns många där ute som inte har någon nära. Fint! View this post on Instagram ❤❤ EN FIN ALLA HJÄRTANS KVÄLL… ❤❤️ tillönskar jag er alla.

Det verkar helt enkelt som att framtiden får utvisa huruvida kärlekslivet kommer att förhålla sig för Marcus! FOTO: Roger Tillberg/TT, Lotte Fernvall/TT

Marcus Oscarsson vägrar svara på frågan i Nyhetsmorgon: ”Jag tycker att det är...”

  1. Marcus Oscarsson vägrar svara på frågan i Nyhetsmorgon: ”Jag tycker att det är...”
  2. Vad är cryptocurrency stock
  3. Spela med bankid
  4. Marcus oscarssons fru d
  5. Pyret och Snäckan - Allt för barnen (se rabatter här) | Rabatteria.se
  6. Tåg
  7. Ankommande nice flygplats in washington dc
  8. Marcus oscarssons fru o
  9. Maskeradkläder i stora storlekar
  10. Marcus oscarssons fru 4
  11. Marcus oscarssons fru menu
  12. Aik ifk norrköping 2014

Marcus oscarssons fru en

I november 2016 skrev Expressen om krisen efter att Marcus Oscarsson publicerade ett politiskt fempunktsprogram på sin Facebooksida. Foto: Skärmavbild LÄS MER: Lagercrantz miljonregn efter Millennium-boken Marcus Oscarsson om Trump: Kan komma att bli bra president" "Det här är ett Facebookinlägg där Marcus gör en snabbanalys av läget. Marcus har förklarat att det inte är hans personliga åsikter, nu får vi diskutera detta vidare internt", skrev Viveka Hansson, programdirektör för nyheter och samhälle på TV4, till Expressen. Under november 2016 delade Marcus Oscarsson även sin dåvarande syn på då nyvalde presidenten Donald Trump, i TV4. – Man märker ju i Sverige och hela Europa nu att folk är oroliga. Många är upprörda och ledsna. Men jag tror att det kommer gå mycket bättre än vad folk tror, jag tror att Trump kan komma att bli till och med en bra president.

marcus oscarssons fru youtube