akerturk.com

Karta Bretagne Frankrike

Fri, 20 Aug 2021 02:09:38 +0000

• Segla i Morbihanbukten Ett litet innanhav mellan Vannes och Auray som klassats som regional naturpark. Här ligger ett 40-tal små öar utspridda och du kan välja att ta en tur med en modern segelbåt eller en gammal rigg med ockrafärgade segel. Bejaka äventyraren i dig och gå ombord på en av dessa traditionella båtar för fiske av tonfisk eller langust, kärleksfullt utformade av traktens gamla sjöbjörnar. • Testa klubborna på Golf des Abers Frankrikes västligaste golfbana, belägen mitt i Bretagnes hedmarker, på toppen av en klippig högplatå. Den 18 hål långa banan bjuder på en fantastisk utsikt över havet, Ile d'Ouessant och Molène. Enligt experterna påminner den om golfbanorna på Irland, där vinden ofta blåser friskt längs greenen.

Karta bretagne frankrike france

• Saint-Brieuc-bukten och Paimpol Saint-Brieuc-bukten är nummer 5 i världen, om man räknar tidvattenskillnad. Så nu är du varnad! Du kan beundra tidvattnet uppifrån, från Pointe du Roselier, Pointe de Pordic eller Pointe des Guettes. Vandrare tar Sentier des douaniers, en saltstänkt led högt ovanför stranden. Eller också kan du prova kitesurf, kajak eller katamaran i vågorna. Fortsätt till Paimpol för att flanera på de livliga kajerna och provsmaka de berömda lokala ostronen. • Brocéliande − den förtrollade skogen Mellan dammar och hedmarker ligger den här skogen med sina många vandringsstigar − för evigt förknippad med legenden om kung Arthur och trollkarlen Merlin. Ge utlopp för din fantasi och föreställ dig de hundraåriga ekarna bebodda av småtroll, fen Viviane i slottet Comper och hur källan Fontaine de Barenton bubblar av magi... • Ile d'Ouessant Sista stoppet innan Amerika… Ile d'Ouessant är en av sju öar i Molène-arkipelagen, två mil väster om Finistère. Den krabbkloformade ön, omgiven av skummande vågor och friska vindar, är en verkligt saltstänkt upplevelse.

Kartor över Frankrike | Om Frankrike

Karta över Frankrike Karta över Frankrike från Google Maps med vägkarta och satellitkarta. Kartan innehåller städer, provinser, flygplatser, sevärdheter, gatunamn, avstånd, vägnummer, museum och regioner mm. Kartan är zoombar vilket gör att du kan zooma in på städer och vägar samt ändra och se en karta över Frankrike som satellit. Med kartan kan du mäta avståndet mellan städer i Frankrike och se vägen med Street View och på så sätt planera din körning med bil och utforska pilgrimsvandring, cykelturer, vandringsleder och vandringsturer. Du kan enkelt zooma i kartan genom att dra i verktyget eller klicka knapparna plus och minus. Frankrike i Europa Karta som visar vart Frankrike ligger i Europa och världen. Topografisk karta över Frankrike Topografisk karta som visar höjden över havet för Frankrike. Klicka på den för att förstora kartan. Det framgår också vilka grannländer som Frankrike har. Kartan visar också olika geografiska förhållanden i Frankrike. Kartan visar också stora franska städer.

Höjdpunkter i Bretagne

karta bretagne frankrike k karta bretagne frankrike o
  1. Karta bretagne frankrike restaurant
  2. Karta bretagne frankrike
  3. Karta, bretagne. Karta, grön, bretagne, översikt.