akerturk.com

Gws Låda Vin

Thu, 19 Aug 2021 14:48:15 +0000

Sedan en dryg vecka säljs det på Systembolaget och försäljningsiffrorna ser redan bra ut, försäkrar Christer Tegnér. 249 kronor för en 3-liters box är rena fyndpriset om man frågar honom. I samband med lanseringen av boxvinet har Felix Herngren producerat en reklamfilm där GW själv axlar huvudrollen – i ett kriminaldrama om GW:s LÅDA. Men vad säger professorn själv om vinet? Café fick en pratstund med den folkkäre profilen inför lanseringslunchen. Hur mår du idag? – Ja, det är som vanligt. Känner du någon skräck för Coronaviruset? – Inte om du inte varit i norra Italien på sistone. Haha, nej det kan jag försäkra dig om att jag inte har. Under gårdagen offentliggjordes att du inte fortsätter som bisittare i TV4:s Brottsjournalen till hösten. Vad har du för kommentar på det? – Det bestämdes redan i höstas så det kommer inte som nån överraskning för mig i alla fall. Det var ett beslut som fattades av det enkla skälet att jag fyller 75 år om några dagar och då tänkte jag att det var klokt att stänga ner såna långsiktiga engagemang.

Leif GW om sitt nya boxvin – och varför Gessle ”fuskar” med sitt kändisvin | Cafe.se

hårda tjocka naglar
  1. Gränsgatan 28 solna
  2. Häckar på klippor
  3. Bästa tandläkaren i sverige 2017
  4. Fotbollsskor på konstgräs
  5. Stormberg stora storlekar
  6. Kreta sevärdheter chania
  7. Lediga jobb - Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare - Kristianstad - Skåne län - Offentliga Jobb
  8. Hjälpa barn med koncentrationssvårigheter resort
  9. Handbok för separerade föräldrar
  10. Hos Hus & Hem hittar du massor av inspiration till ditt hem, inredningsidéer, hemmahos-reportage, trädgårdstips, köpguider, bloggar, webb-tv och gör-det-självritningar. - Hus & Hem
här är jag nu

Har du något annat på gång? – Jag ska vara kvar på Nyhetsmorgon på söndagarna. Men annars ska jag trappa ner tänkte jag, vara mer med familjen och sånt där. Om vi ska prata ditt nya boxvin... – "Lådan" som vi kallar det. Precis. GW:s LÅDA. – Det är ett trevligt vin. Att hitta ett vin för 60 kronor flaskan som går att dricka är inte lätt, men det här gör faktiskt det. Men det tog ett år att hitta rätt. Vad var det du fastnade för med just det här vinet? – De andra vinerna var helt enkelt inte bra nog. Men det här är jag är nöjd med. Det är drickvänligt, strukturerat och smakar behagligt utan att vara inställsamt. Jag har ju tre andra viner som alla är bra. Jag dricker samtliga själv och sätter gladeligen mitt namn på etiketten. Du har ju tidigare varit pigg på att berätta om ditt eget drickande. Hur ser det ut just nu, håller du dig till ditt halvårsdrickande? – Ja, det gör jag. Men det stora som hänt är att jag dricker mycket mindre än jag gjorde förr och det gäller över hela året. Det är åldersbetingat, jag orkar inte hålla på.

christer sjögren julkonsert
  1. Köpa chow chow valp menu
  2. Stora höga vårdcentral