akerturk.com

Niklas Andersson Stand Up

Fri, 20 Aug 2021 01:11:44 +0000

Välkomna till standup i Stockholm och RAW Comedy Club – Sveriges största standupklubb! Varje helg ser du den mest intressanta mixen av Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater på Hilton Stockholm Slussen. Standup i Stockholm på RAW Comedy Club ger dig en riktig Las Vegas-feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater. RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka. Standup i Stockholm har aldrig varit hetare. Kort sagt. RAW – mer än bara standup!

Medelmåttan från Hisingen - Niklas Andersson | JKPG.com

Mycket nöje! Instagram: @niklasrunsten I det härliga femtioandra avsnittet så träffar vi den underbara Shanthi Rydwall Menon! Vi pratar om hennesfantastiska debut och kämpandet efter det, om att bomba inför kultureliten och att det har gått sämst för henne på föreläsningar. Instagram: @niklasrunsten I det fantastiska femtioförsta avsnittet så får vi lära känna den legendariska Lena Frisk! Hon var med från början, startade upp standupscenen i Malmö och har även hon gjort märkliga gig! Hon har lajvat psykolog, kört standup för folk som inte förstår henne och har haft en otrolig resa för att ta sig till ett gig! Instagram: @niklasrunsten Show more

niklas andersson stand up 2

Niklas andersson stand up paddle

Anders mår vara den mest pragmatiska personen vi har men han har även fått känna på motgångar som misslyckade pitchar, fysisk smärta vid föreställningar och gig som inte ger något hur man än vänder och vrider på det. Trevlig lyssning! Instagram: @niklasrunsten Dubbel lycka! Denna vecka får vi höra från de helt fantastiska Dilan Apak & Moa Lundqvist! Vi pratar om allt som varit jobbigt kring deras serie Sagan om Dilan & Moa, vi pratar om blattegate och vi får höra helt fan-ta-stiska historier om gig som gått åt helvete. Moas återkomst! Amsterdam! Göteborg på engelska! issfall på scen! Följ Niklas på instagram: @niklasrunsten Äntligen är vi tillbaka med en ny säsong av podden och vi rivstartar med ett fantastiskt avsnitt med den underbara Henrik Schyffert! Han har gjort det mesta och har på vägen misslyckats på flera olika vis. Hans terapeut nämns otaligt många gånger och vi får höra om vad han skäms mest över från sin karriär. Bedrövliga gig för hissföretag, totalbombning i Norrköping och gig med en icke referenskunnig publik återberättas!

karin dreijer andersson when i grow up

Niklas andersson

Massa kul! Instagram: @niklasrunsten Magiskt! Efter 20 år på scenen hittar jag och Mårten varandra i detta avsnitt när vi avhandlar hans karriär. Mårten berättar en OTROLIG historia om när han bokade Jerry Seinfeld till Globen, samt ett fruktansvärt företagsgig för det gamla företaget Expert! Trevlig lyssning! Instagram: @niklasrunsten Hurra! Profeten från Göteborg har kommit till biktbåset för att prata ut om när han varit som sämst. Det blir mycket skratt, en del allvar men framförallt fruktansvärt trevligt! Peter berättar om när han gick in i väggen, varför han hatar Dolph Lundgren, hur han tokbombade på Norra Brunn och när allt gick åt helvete under hans show på Rival! Trevlig lyssning! Om ni vill se en bild på Peters tatuering vi pratar om så kan ni se den på min instagram, där heter jag @niklasrunsten. Trevlig lyssning! Prisad, superaktuell med ny turné och fantastiskt rolig! Äntligen får jag presentera Messiah Hallberg i podden! 2017 års bästa manliga komiker berättar om hur han inte alltid har varit omtyckt i branschen, om vidriga statistgig och några fantastiskt roliga bombningar som han upplevt under sina tio år som komiker!

Varmt välkomna till Gårda humorklubb - ett samarbete med CS Nöje!

Niklas andersson stand up 2

Start Stand-up Show Så här funkar det Kontakt VÄLKOMMEN TILL GÅRDA HUMORKLUBB Onsdag 23 September SLUTSÅLT kl 18:00 – 19:15 (Insläpp 17:30) Kl 20:00 – 21:15 (Insläpp 19:30) 23/9 Corona-anpassat! Vi har vidtagit en rad åtgärder för att minska risken för sjukdomsspridning på evenemanget Vi har en maxgräns på 50 personer i lokalen. Normalt tar vi in 450 personer, så det blir mycket rymligt. Om restriktionerna ändras innan evenemangen äger rum kommer vi släppa ytterligare biljetter. Avståndet mellan stolarna är två meter oavsett. Handsprit finns tillgängligt i lokalen. Likaså tvål och vatten på toaletterna. Tänk på att hålla en god handhygien! Alla med symptom måste stanna hemma! Det gäller så väl besökare som komiker och personal. Måns Möller Niklas Andersson Torsdag 22 Oktober kl 18:00 – 19:15 (Insläpp 17:30) Kl 20:00 – 21:15 (Insläpp 19:30) 22/10 Corona-anpassat! Vi har vidtagit en rad åtgärder för att minska risken för sjukdomsspridning på evenemanget Vi har en maxgräns på 50 personer i lokalen.

  • Finjas och ferb spel
  • Medelmåttan från Hisingen - Niklas Andersson | JKPG.com
  • Lussebullar utan kesella med ägg
  • Ändra i pdf gratis
  • Karin dreijer andersson when i grow up
  • Niklas andersson
niklas andersson stand up