akerturk.com

Gröna Lund Smashing Pumpkins

Thu, 19 Aug 2021 14:54:14 +0000
  1. Gröna lund concerts

Recension 2019. 06. 02 11:04 The Smashing Pumpkins, Gröna Lund, Stockholm Recenserad av Tommy Juto | GAFFA Om man vill kan man ju till exempel skämta om att Billy Corgan med kal hjässa och klädd i svart kaftan är förvillande lik Onkel Fester i Familjen Addams. Men det ska vi inte. På förhand skämtade folk i mitt flöde mest om Corgans förflyttning från alt-rock till alt-right och att han borde starta ett nytt band med Morrissey. Inga yttranden i den riktningen hörs ikväll. Det närmaste han kommer politik är i en diskussion om DNA – han är tydligen 1, 8 procent skandinav enligt ett test – när han frågar om vi vet vad DNA är (! ). James Iha påpekar det uppenbara, att vi svenskar nog är tillräckligt civiliserade för att ha koll på den saken. Corgan kontrar med att vi inte direkt var det för 1 000 år sedan men att det nog också är anledningen till att vi fortfarande existerar som nation. Nåja. På scenen är alla på strålande humör, enligt rapporterna har de tidigare under dagen glatt vandrat runt inne på nöjesfältet och sett sig omkring.

Gröna lund concerts

gröna lund tickets rock jet gröna lund

Annons Smashing Pumpkins frontman Billy Corgan i somras. Arkivbild. Foto: Chris Pizzello TT Publicerad 2018-11-26 16. 15 Alternativrockbandet Smashing Pumpkins kommer till Sverige nästa år. Den 31 maj äntrar de scenen på Gröna Lund i Stockholm, enligt ett pressmeddelande. Bandet bildades i Chicago 1988. Sedan dess har de sålt över 30 miljoner exemplar av album som "Siamese dream" och "Mellon collie and the infinite sadness".

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-15 06:10 Artikelns ursprungsadress: Uppdaterad 2019-06-01 Publicerad 2019-06-01 Billy Corgan, Smashing Pumpkins ständiga smärtpunkt. Foto: Petter Hellman När 90-talshjältarna i Smashing Pumpkins besöker Gröna Lund är det som ett blekt återsken av de de en gång var. Pliktskyldigt, livlöst. Men sedan kommer "Disarm". DN:s Noa Söderberg var där. Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Prenumerera Logga in

  • Tips på bra spabad panties
  • The Smashing Pumpkins till Grönan - Gröna Lund
  • Gröna lund live