akerturk.com

Basketkorg Till Studsmatta

Thu, 19 Aug 2021 18:34:26 +0000
  1. Köp Basketkorg Set Till Studsmatta EXIT JumpArenA
  2. Basketkorg till studsmatta

Tillbehör – gör studsmattan roligare och än mer säker En studsmatta från North Trampoline är för de allra flesta rolig nog – vad kan tänkas vara bättre? I den här kategorien säljer vi inte tillbehör som krävs för att få en bra hoppupplevelse. Däremot erbjuder vi roliga och säkra lösningar för att göra upplevelsen på studsmattan ännu roligare och än mer trygg! North Trampoline är säkerhet och kvalitet En studsmatta från North Trampoline kommer alltid med ett skyddsnät. Även våra nedgrävbara studsmattor, så kallade Low-modeller, levereras med skyddsnät enligt rådande praxis och regler. Innan det var lag på att sälja studsmattor med tillhörande skyddsnät var skedde den vanligaste olyckan i samband med att barn hoppade och föll av. Idag när, de flesta men inte alla, studsmattor har skyddsnät ser vi att skadorna uppstår vid upp och nedstigning. Små barn skadar sig när de försöker klättra ner från studsmattan. Det har vi försökt råda bot på genom vår North Base. North Base är en plattform som gör på- och avstigning från studsmattan otroligt mycket säkrare.

Köp Basketkorg Set Till Studsmatta EXIT JumpArenA

basketkorg till studsmatta
  1. Höga kusten fastighetsmäklare
  2. Jumpmaster JumpMaster Basketkorg PRO (3,65m/4,3m) köper du hos Träningspartner.se
  3. Följ Vasaloppet live
  4. Sveriges mästerkock helena hamilton
  5. Uppsala kommun
  6. Hyllplan återvunnet trä

Lättnavigerad hemsida med bra info och alltid trevligt bemötande i affären i Högsbo. Lena M 2019-05-21 ★★★★★ ★★★★★ En stabil och gedigen basketkorg som lätt kunde monteras med hjälp av den utförliga leverans till en nöjd kund. Lisa D 2019-05-21 ★★★★★ ★★★★★ Kul produkt som uppskattas av barnen. Fångstnätet bakom kunde dock vara lite större och täta även nedåt eftersom en miss innebär att man får klättra ur studsmattan. Bra hemsida och trevlig personal. Anders L 2019-05-21 ★★★★ ★★★★★ Basketkorgen har varit ett toppenkomplement till studsmattan. Barnen som använder den tycker det är grymt kul och studsmattan har fått en ny typ av användningsområdet. Softbollen har legat ute i några veckor och börjar redan bli sliten förväntningen var nog att den skulle hålla lite längre. Sebastian M 2019-05-21 ★★★★★ ★★★★★ Vi var så glada att upptäckte att ni hade söndagsöppet. Barnens basketkorg gav vår hoppmatta köpt hos er för 4 år sedan ett nytt liv. I butik prövade vi några av de nya produkterna och visst blev barnen sugna... Michael D 2019-05-21 Svar: Hej Michael!

Basketkorg till studsmatta

Fördröjd leverans _1månad och ingen automatisk info om det. Kundtjänst har dock svarat inom ett dygn när jag ställt frågor. (5 av 5) av Roine Andersson 2020-08-20 Om Allting gick helt perfekt, från beställng tills jag hade dörren hemma! (5 av 5) av Lennart Mauritzon 2020-08-12 Om Allt gick som det skulle! Reor, kampanjer & rabattkoder via vårt nyhetsbrev? Copyright © 2020 Alla rättigheter reserverade. är en del av Bygghemma Group

Förpackningen innehåller: En delvis monterad basketkorg och bakplatta, 2 korta stödstänger, 2 långa stödstänger, 4 plastklämmor, en bruksanvisning, buntband, bultar och muttrar, en neopren basketboll och en pump.

p piller chans att bli gravid

Kul att det blev succé och att studsmattan fortfarande används. ★★★★★ ★★★★★ Kul grej. Bra value att köpa till. Gör studsmattan lite roligare. Första var sönder, Studsexperten löste det direkt utan problem. Henrik C 2017-05-18 ★★★★ ★★★★★ Ett roligt tillbehör när man vill ta en paus från alla volter och plus är att den fjädrar ner när man dunkar. Kristian L 2015-10-15 ★★★★ ★★★★★ Väldigt roligt tillbehör till studsmattan som uppskattats och använts mycket av barnen och grannbarnen Enda minuset var att det saknades monteringsanvisning men när den väl är monterad är den stabil och känns hållbar. Hanna L 2015-10-12 Visa alla 13 omdömen > Storlek basketboll, diameter: 14 cm. Manual: North Basketball Hoop Universal (PDF) Monteringsfilm: