akerturk.com

Systembolaget Sök Dryck

Fri, 20 Aug 2021 08:05:14 +0000
  1. Sök resor
  2. ‎Systembolaget Sök & hitta i App Store

För globala bolag kan denna information vara avgörande vid planering kring när kontor och butiker på olika platser i världen ska öppna igen, eller för att förutse hur försäljningen kommer att påverkas i olika länder och regioner. Enligt Sam Bäcknäs är det just kombinationen av datakällor som möjliggör intressanta och värdefulla analyser. EXTERN LÄNK: Få tillgång till Covid19-data genom Snowflake Data Marketplace – Genom att binda ihop data på Snowflake Data Marketplace över antalet smittade med exempelvis befolkningstäthet och väderinformation kan man göra prediktioner om hur smittspridningen kommer utvecklas och var man borde satsa mer på förebyggande arbete, säger han och fortsätter: – Jag ser även stor potential för "data sharing" mellan olika sjukhus i Stockholmsregionen som exempel. Då skulle personalen kunna få information om lediga intensivvårdsplatser i realtid i en dashboard istället för genom telefonsamtal mellan sjukhusen. Detta är lättare att överblicka och innebär mindre belastning för personalen.

Sök resor

sök resa

Denna applikation innehåller bland annat information om de alkoholdrycker som du kan köpa hos Systembolaget. Systembolaget säljer och lämnar inte ut alkoholdrycker till den som inte har fyllt 20 år, till den som är märkbart påverkad av berusningsmedel eller om det föreligger en misstänkt langningssituation. 29 apr 2019 Version 2. 6. 6 Denna version innehåller buggrättningar och förbättringar. Fortsätt gärna höra av er med synpunkter och förbättringsförslag! Helt ok Saknar möjligheten att scanna streckkoder för att hitta det man dricker. Annars en mycket bra app för att se saldo i olika butiker. Sent svar, men sedan ett tag tillbaka finns nu streckodsläsning i appen. (Svarar här så att även andra kan se. ) Hoppas att du gillar appen ännu bättre nu! /Ola Sparade drycker Sparat drycker jag gillar under flera års tid. Helt plötsligt är listan tom. Och inget har synkats till kontot. 5+ år av drycker borta. Varför ha inloggning och konto om innehållet ändå inte synkas? Hej! Jag ber om ursäkt för att du har drabbats av den här envisa buggen som drabbar vissa användare ibland.

sök

‎Systembolaget Sök & hitta i App Store

  1. Hotell i bled slovenien
  2. Systembolagets hemkörning här för att stanna
  3. Kjell och company val de
  4. Monster dryck
  5. Sök
  6. Stångåstaden | Hyresförhållande
  7. Vilken hundras passar mig? - Mush
  8. Mat & dryck : en guide | Systembolaget | från 20
  9. Celsius dryck
  10. Dryck bubble
  11. Tips på present till pojkvän
  12. Uppsagd pga arbetsbrist

Förstås inte acceptabelt och något vi måste rätta till. Just nu kan jag däremot beklaga att du har drabbats. Hjälper förstås inte dig nu, men vi ska förstås se till att appen fungerar som den är tänkt. /Ola Vinkällaren Önskar att det fanns en funktion som heter vinkällare. Där man kan logga vad man har hemma, antal flaskor/boxar, samt att man enkelt kan dra bort en flaska när man tar upp den. Lite som i Vivino - appen ☺️ Information Leverantör Systembolaget AB Storlek 83. 3 MB Kompatibilitet Kräver iOS 9. 0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Språk Ålder 17+ Ofta förekommande/intensiv användning av eller referenser till alkohol, tobak eller droger. Copyright © 2018 Systembolaget AB Pris Gratis Utvecklarens webbplats Appsupport Integritetspolicy Support Familjedelning Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverad.

  1. Huvudvaerk hos barn tumor in women
  2. Malmö
  3. Floder