akerturk.com

Pepparkakshustävling 2017 Stockholm

Fri, 20 Aug 2021 03:20:16 +0000

Datum (samtliga datum är i december): 1-16: Bak- och anmälningsdagar. Skapa din kreation samt posta en bild på den här. Den 16:e görs en omröstningstråd där samtliga bidrag listas, omröstningen är dock stängd. 17-24: Omröstningstråden öppnas (17:e) och den är nu öppen för din röst fram tills julafton. 25: Koring av vinnare. Se denna tråd som en intressekoll också, bra att veta ifall folk är på humör att baka pepparkakshus eller inte. ● Bra inlägg Karlstad Sep 2005 självklart ska traditionen leva vidare Mom! KDE and GNOME are fighting again! And Linus is taking KDE's side! If you kids don't shut up, you're going to go to bed without your supper! Uppsala Feb 2005 Nu är det första julen man bor hemifrån och eftersom tjejen insisterar på att vi ska ha hela balette, med julgran, pepparkakshus och diverse pynt, så ska jag delta i julbaket och fixa ett bidrag. Småland Mar 2005 om man bara bode hos tjejen men mja inte riktigt min sak.. kan vi inte ha en liknande tråd där man slänger ihop en gran av masssa saker med som de var på förstasidan förrajulen?

Pepparkakshustävling 2017 stockholm international peace

  1. Pepparkakshustävling 2017 stockholm schedule
  2. Pepparkakshustävling avgjord – med Notre-Dame i lågor - P4 Stockholm | Sveriges Radio
  3. Centerpartiet om sjukvård
  4. Pepparkakshustävling 2017 stockholm live

Notre-dame brinner en av vinnarna på temat hetta Foto: Peter Johansson/Sveriges Radio På söndagen utsågs vinnarna i Arkdes årliga pepparkakshustävling. Årets tema var "Hett", och i kategorin för bagare upp till 12 år vann Hamnskolan på Södermalm som hade bakat en pepparkakshäxa. Publikens pris togs hem av Caroline och Miranda Skaghammar med verket "Hett bostadstips" som föreställer en husvagn i naturen. I kategorin "Alla andra som bakar" vann en pepparkaksversion av Notre-dame. – Det var väldigt oväntade saker, som jag inte hade räknat ut att folk skulle tolka det här temat som, säger Hatla Sigurdadottir, ansvarig för utställningen och pepparkakshustävlingen på Arkdes. Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Pepparkakshustävling 2017 stockholm schedule

1 av 11: Expressen TV sände på Facebook Live 2 av 11: Arkitekter, formgivare och vanliga hemmabagare deltar i årets stora pepparkakstävling. Foto: Viktoria Garvare 3 av 11: 161 pepparkakshus har lämnat in. Foto: Matti Östling 4 av 11: Bläddra vidare för att se några av bidragen. 5 av 11 6 av 11 7 av 11 8 av 11 9 av 11 10 av 11 11 av 11 Foto: Victoria Garvare Nu är 2016 års stora pepparkakshustävling igång. Arkitekter, formgivare och vanliga hemmabagare deltar. 161 pepparkakshus har lämnat in. Här kan du kolla in några! I helgen som var har 161 olika pepparkakshus lämnats in till årets pepparkakshustävling. Det är både skolklasser, familjer, arkitekter, formgivare och vanliga hemmabagare i alla ådrar som deltar. Bakom arrangemanget står ArkDes (Arkitektur- och designcentrum) och temat för i år är "HEMligheter" där deltagarna har uppmanats att designa sina innersta hemligheter och hemliga boendeformer. LÄS OCKSÅ: Om du ska baka pepparkakshus – gör INTE så här! Fem olika grupper att tävla i Man har valt att dela in de tävlande i tre grupper; 1.

man börjar ju bli lite ringgamlig här ju frågan är ju vad detta igentligen hör tilldatorer EDIT: Senast redigerat 2006-11-28 19:46 Det kan va bra att ha ett pepperkakshus att knapra på när man sitter på swec... Klart datorrelaterat Göteborg Apr 2004 Klart att tradiotionen ska leva vidare. Bra iniativ Modifikationer blir alltid dyrare än man tänkt sig. sfdadfg Mar 2006 jag är klart på i alla fall. "degen bakas just nu" Hemma Jan 2006 DaWoo ska degen så i kylskåpet i 2dagar? 1-16: Bak- och anmälningsdagar Men för att få det datorrellaterat så kanske man ska bygga en dator ist? ha det! Ursprungligen inskrivet av jepp 2dagar... Skåne Feb 2006 tror ni man får ha ett pepparkakshus som chassi? ca 99% av forumet är ju om datorer... Vattenkylt SilverStone FT02B, i7 2600k, Asus P8Z68 Deluxe, Corsair AX 850W, Corsair 8GB VENGEANCE BLUE, Asus GTX 570 SLI, Asus Xonar Essence STX, OCZ Vertex2 60GB, WD Black 1TB, 2x WD Green 2TB, 2x Seagate 500GB. //Rhalla Södertälje rhalla # Om ja inte har helt fel så finns det nåt liknande, dock kanske in te i ett pepparkakshus men iaf en liten stuga.. nån som kommer ihåg och vet vart det finns??..

Pepparkakshustävling 2017 stockholm arlanda

Vinnarna i gårdagens pepparkakshustävling 🤩 Tack till Coop Fruängen för pepparkakshusen 🙌🏻 Los Fruängen önskar alla en God jul! Ta hand om varandra ❤️ Missa inte nu på söndag!! I samarbete med Fruängens Ungdomsgård och Coop Fruängen! Gott nytt år till er alla där ute! 🎉 🎉 😃 Los Fruängen hälsar alla en riktigt God Jul! Ta hand om varandra ❤️ Los Breakfast greet everyone a merry Christmas! Take care of each other ❤️ Translated Kom och dansa nu på torsdag! Anmäl er!! Come and dance this Thursday! Sign up!! Translated Kolla på Robins video och dela gärna!! Kom förbi Fruängens Bollplan! Ellen Keys gata 2, SE-129 52 Hägersten, Sverige 40 people interested Stort tack för igår alla poeter, musiker och folk som kom och gjorde den här kvällen fantastisk! Vi ses snart igen med nya events, håll utkik här och på vår instagram 😃 På fredag den 8 december är det daxx! Poesitävling med Los Fruängen på Fruängens Ungdomsgård. Temat är passion och första pris är 1000 kr. Skicka in ditt bidrag till oss.

Pepparkakshustävling 2017 stockholm wi

Vi kommer även köra Open Mic, ta med en vän till en dunderkväll med oss 🎤 🎤 hoppas vi ses 😀 Ännu en sommar med We are Sthlm är förbi. Vi var självklart förbi festival och fick ta del av den underbara stämningen. Riktigt kul att få se alla ungdomar få ett sådant underbart avslut på sommaren. Riktigt bra arrangerat! ❤️ Igår var vi och checkade in Mitt127 avslutningskonsert, grymma är dom! Idag var några av oss på besök i Brandkärr. Unga talanger från Brandkärr som ger tillbaka till den yngre generationen ❤️ Nu på Onsdag den 12/7 håller Lägg Ner Ditt Vapen i samarbete med LOS Fruängen en workshop som lyfter fram våldets negativa inverkan i vårat samhälle. Tid: 19:00 Ålder: 10-16 år Plats: Fruängens Ungdomsgård Ni Varmt välkomna, bjud gärna in vänner och familj! Ni som är 6-15år kom förbi och häng med oss måndag onsdag och fredag v26 till v28 på Fruängens bollplan nedanför Fruängens skola. Detta gör vi i samarbete med Stadsdelen och Fruängens IF. Här kommer en hälsning från en av våra ledare Sara Nazari!

Plats Huddinge, Stockholm Registrerad Jan 2003 Pepparkakshustävling Officiell tråd Hej alla glada, som vissa av er kommer ihåg har det varit en pepparkakshustävling här på Sweclockers de två senaste åren ( förra året), och givetvis tycker jag det borde vara en detta år också. Om vi ska ha samma tider som förra året börjar det bli ont om tid för att få ut information att tävlingen hålls detta år också. Som start föreslår jag förra årets regler och tider, säg till ifall ni tycker något ska ändras. Citat: Regler: Föremålet skall bakas/byggas under tidsperioden av personen som postar det. Föremål som bakats/byggts på grund av intressekontrollen accepteras. Allt skall gå att äta (ja, äta, inte "äta"). Inga färdigköpta pepparkakshussatser (eller andra modeller) är tillåtna, färdig deg är dock tillåtet. Bilden skall helst kunna verifieras att det inte är fusk, en papperslapp eller liknande med ditt nick duger. Juldekoration så som tomtar, bomull och liknande är tillåtet. I övrigt är det sunt förnuft som gäller, tävlingen är till för att ha roligt och det är meningen att Du skall baka hela verket.

Lyxiga pepparkakshus på Arkdes tävling Av: Nina Kindbro Publicerad: 30 november 2018 kl. 10. 59 Uppdaterad: 06 december 2018 kl. 14. 02 Foto: Viktoria Garvare Fantasifulla pepparkakshus på ArkDes pepparkakshustävling. Pepparkaksutställningen på ArkDes i Stockholm har öppnat. Årets tema lyx har resulterat i bubbelbadkar, luftballonger, skateboardramper och klätterträd. En utställning som doftar pepparkaka, kan det bli bättre? Fram till 6 januari kan du på ArkDes pepparkaksutställning beundra och fascineras av en rad olika pepparkaksbyggen på temat lyx, det ena mer fantasifullt än det andra. Uppfattningen om vad lyx egentligen är skiljer sig en hel del mellan pepparkakshuskonstruktörerna. Här lyfter nästan ett hus med luftballong på taket. en koja ligger gömd i skogen och ett av husen har mosaikklätt badrum med bubbelbadkar. På ArkDes, Arkitektur- och designcentrum, i Stockholm tävlar barn, unga, vuxna, amatörer och proffs sida vid sida. En jury väljer ut vinnarna i Pepparkakshus 2018. Juryn består av industridesignern Björn Dahlström, konditorn Frida Leijon och arkitekten Kristin Gausdal.

"Arkitekter, formgivare och bagare", 2. "Upp till 12 år", 3. "Alla andra som bakar", och juryn kommer att utse en vinnare i varje kategori. Kriterierna man utgår ifrån är färg och form, ätbar kvalitet, konstruktion, samt hur verket svarar mot temat. Utöver det kommer publiken att få rösta fram en favorit som får ett eget pris, mellan den 1 och 13 decembe – både på plats och på hemsidan arkdes, se. Och, i år är även mäklarbyrån Eklund Stockholm New York samarbetspartner och kommer att dela ut ett specialpris. Flera olika vinstchanser med andra ord. LÄS OCKSÅ: Lena fick årets mest romantiska adventskalender Pepparkaksbygge som arkitektur "Att skapa en byggnad av pepparkaksdeg är ett lekfullt sätt att närma sig arkitektur och design. Pepparkaksbagarna hittar kreativa lösningar på konstruktion, hållbarhet, funktionalitet och utsmyckning, precis som den som formger och bygger i verkligheten", skriver ArkDes i sitt pressmeddelande. Prisutdelningen kommer att ske den 18 december men utställningen kan man titta på ända fram till den 8 januari 2017, och det är fri entré.